Despre noi

Paseste spre un viitor mai performant avand sustinerea unei echipe competente!

DESPRE NOI

Evolutia economica a Romaniei din ultimii ani precum si integrarea in Uniunea Europeana au determinat cresterea standardelor de calitate atat pentru societatile care activeaza in tara noastra cat si pentru angajatii acestora. Adaugand si toate modificarile care apar constant in legislatie stim ca este o provocare pentru toti actorii implicati sa isi atinga standardele de calitate dorite.

Pentru a raspunde nevoilor constante de adaptare, invatare, educare si cunoastere, incepand cu anul 2011, un grup de profesionisti consacrati in domeniile Managementului, Resurselor Umane si dezvoltarii de personal, au infiintat compania HR PERFORM TRAINING.

HR PERFORM TRAINING este un furnizor de servicii de consultanta in achizitii publice, resurse umane, finantari nerambursabile si de formare profesionala bazandu-se pe  echipa sa de experti si consultanti cu o vasta experienta profesionala.

Stim ca suntem partenerul de care ai nevoie in atingerea obiectivelor tale si mai stim ca impreuna vom reusi sa atingem cele mai bune standarde de calitate indiferent de care parte a baricadei esti: angajator, angajat sau liber profesionist.

Haideti sa pasim impreuna spre un viitor performant!