Pregatirea profesionala urmata de o dezvoltare profesionala continua trebuie sa constituie o prioritate atat pentru organizatie, cat si pentru salariat, din dorinta comuna de a face performanta.

Pregatirea profesionala este un proces de instruire pe parcursul caruia participantii dobandesc cunostinte teoretice si practice necesare desfasurarii activitatii lor prezente. Spre deosebire de pregatire, dezvoltarea profesionala este un proces mai complex, avand drept obiectiv insusirea cunostintelor utile, atat in raport cu pozitia actuala, cat si cu cea viitoare. Existenta unor angajati care nu mai reusesc sa tina pasul, pe plan profesional, cu mutatiile care au loc in modul de desfasurare a activitatilor din economia moderna reprezinta o problema care preocupa tot mai multe firme. Tot mai frecvente sunt cazurile in care salariati considerati ani la rand ca eficienti pe posturile lor isi indeplinesc cu tot mai mare dificultate responsabilitatile, iar performantele lor sunt tot mai reduse. Identificand aceasta problema HR PERFORM TRAINING va vine in intampinare cu su o serie de cursuri interactive in domeniile urmatoare:

– Achizitii publice

– Resurse Umane

– Contabilitate

– Management proiecte europene

– Control intern managerial

Daca doriti sa aflati mai multe despre instruirile organizate de noi sau sa fiti invitati la urmatoarea instruire completati formularul de inscriere (buton activ care duce la un formular in google forms)

Costurile unui program de training depind o serie de factori:

  • tipul trainingului;
  • locatie;
  • numarul de participanti;
  • durata;
  • reputatia companiei furnizoare;
  • numarul si expertiza trainerilor;
  • calitatea tehnologiei si a metodologiei folosite in implementarea proiectului etc.

Pentru stabilirea costului personalizat nevoilor dumneavoastra va rugam sa ne contactati!